PRAHA BANKA datum neurcen
Autor |
Zpráva |
ShiftyJarda23
Praporčík
|
 Re: PRAHA BANKA datum neurcen
Nechapu co tu blbnete s brkama M130/150 atd..?! Me vystrelili zub s CINSKOU MANUALNI M4 z 10 metru!!! A upravena nebyla tak jestli dostanes 90tkou z 5 metru do obliceje nebo se 130 tak to mas jedno paac ti to udela stejnou paseku. A kdyz nejsi magor a mas to v hlave poradku tak ten kdo ma 130 nehlida schody... ja mam taky kacka na 120-130 m/s ale nehlidam schody nejsem blbec.. vetsinou okna a nejezdim na ciste budovy ale budovy + les(chynin,..)
Griff ma pravdu. Ten kdo ma silnou zbran a nic slabsiho at nejezdi. Tecka.
|
19 pro 2009, 12:46 |
|
 |
|
Kajky
Podporučík
Registrován: 29 říj 2008, 16:11 Příspěvky: 211 Bydliště: Fort Lewis
|
ShiftyJarda23 píše: Nechapu co tu blbnete s brkama M130/150 atd..?! Me vystrelili zub s CINSKOU MANUALNI M4 z 10 metru!!! A upravena nebyla tak jestli dostanes 90tkou z 5 metru do obliceje nebo se 130 tak to mas jedno paac ti to udela stejnou paseku. A kdyz nejsi magor a mas to v hlave poradku tak ten kdo ma 130 nehlida schody... ja mam taky kacka na 120-130 m/s ale nehlidam schody nejsem blbec.. vetsinou okna.
Griff ma pravdu. Ten kdo ma silnou zbran a nic slabsiho at nejezdi. Tecka. pořád tu ale řešíme otázku, jak definovat silnou zbraň... a "člověk, kterej to má v hlavě v pořádku" tak nechodi na CQB s M130.. a co když tam ty M130 budou mit vsichni? tak schody nikdo hlidat nebude? ... myslím si, že nejde o to, jestli hlídáš schody nebo na někoho bafneš z poza rohu...
_________________ CPL Kajkavac T. A/1-23 INF, 2ID 2007-2011 615th MP Co. 2011-now 31B
|
19 pro 2009, 12:51 |
|
 |
|
JARIN JPP
Nadporučík
|
-X_x_X- píše: Griffon píše: Tak pokud si někdo nechce kvůli jedné akci měnit brko a nemá jinej kvér (osobně absolutně nechápu, jak může někdo mít kvér s M130+ a nic slabšího), tak ať nejezdí...je to snadný  grifone ja ti to rekne asi jednim slovem NEPRIZNAVACI asi tak proto 130 a vejs ale ja mam v kveru 120 a jak to pali  Hele moje řeč,my se žádnejch silnejch pružin nebojíme,pokud máš pořádný brejle,co se může stát ,kromě očí se dá všechno nahradit,sice jsem v Milovicích zažil jak týpkovi poslali dávku do hrdla že se z toho sesipal,ale to byl extrém kterej sem zažil jednou v životě za celou tu dobu co jezdím,tak jestli kámo nemáš problém z JPP,jako někteří nejmenovaní spešlové tady z fora tak určitě přijedeme a s námy klidně 50 lidí  ,peníze taky nehrajou roli,myslím že 200 za hlavu na tak fajnovým místě je rozumný,v Milovicích se platí kolikrát víc a stojí to za h...o,co se týče nějakejch scénářů ty bych klidně vynechal,jak píšeš,není od věci si někdy pořádně zastřílet a odreagovat se  NO A TEĎ DO MĚ VY LAJDÁCÍ 
_________________ Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
|
19 pro 2009, 18:41 |
|
 |
|
Johny83
Štábní praporčík
Registrován: 05 lis 2008, 14:47 Příspěvky: 166 Bydliště: Rybnice
|
Já bych taky vyrazil, jen by mi zajímalo jestli nás tam pustí, protože jsem koukal na ty jejich stránky a jestli jsem to pochopil, tak je to tak že ti vše půjčujou. No ale asi jsem to špatně pobra. Akce by to mohla být velice zdařilá. Vemte si klidně M500 brka, já si vezmu policejní štít 
_________________ !!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!! Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem. Vini, vidi , fugy
|
19 pro 2009, 19:46 |
|
 |
|
misi
Brigádní generál
|
jo máte mít kvér jak já ... vytahanou 90tku, ucházejcí vzduch a zaseklej přepínač na semi a pak se na vás nikdo nedívá že ste debil co tahá silný kvéry 
_________________ život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t ------ G36C - 168m/s M9A1 - 130m/s ------ Jsem členem teamu Plzeňská garda
|
19 pro 2009, 20:16 |
|
 |
|
Elvis
Kapitán
|
ono tak docela nejde o to, že bysme nevydrželi dostat z blízka ze silný zbraně... Jde o to, že to v tomhle případě je zbytečný.... Samo, když se hraje v Milovicích, tak potřebuju dostřek a když to někdo koupí ve dveřích, tak to k tomu patří.... Ale tady ten dostřel prostě nepotřebuješ, tak proč si to ztěžovat....
_________________ Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...
|
20 pro 2009, 02:24 |
|
 |
|
Peši
Štábní praporčík
|
jo taky nevidim duvod se schvalne enchat zmrzacit ... penize fakt nehrajou roli za poradnou zabavu se to klidne da ale s tema silnejma pruzinama nevim ... fakt nevidim zadnej duvod nechat zmrzacit sebe ci zmrzacit nekoho jineho a to se ti jarine muze podarit i kdyz ma ten clovek sebe lepsi brejle...
|
20 pro 2009, 14:12 |
|
 |
|
JARIN JPP
Nadporučík
|
Elvis píše: ono tak docela nejde o to, že bysme nevydrželi dostat z blízka ze silný zbraně... Jde o to, že to v tomhle případě je zbytečný.... Samo, když se hraje v Milovicích, tak potřebuju dostřek a když to někdo koupí ve dveřích, tak to k tomu patří.... Ale tady ten dostřel prostě nepotřebuješ, tak proč si to ztěžovat.... Jasný,plně s tebou souhlasím,ale občas to tady někdo zbytečně hrotí kvůli velikosti pružin a to na ně člověk střílí skoro na 100 m ve volným prostoru,jinak je přece daný,že jenom idiot si vezme 150 brko do konkrétní akce jako je tato v bance,ikdyž na druhou stranu tam udělá slušnou paseku i 130 dobře odladěná na 145 m za sekundu,to je prostě o člověku,já jen říkám,že se nebojíme jít i proti takovejm magorům  ,no a pokud mi takovej trouba udělá díru do ksichtu no tak musí počítat z následky,třeba že ho v zápalu boje vyhodím z tý banky z okna ven,no  ,nééé to byl vtip  Peši píše: jo taky nevidim duvod se schvalne enchat zmrzacit ... penize fakt nehrajou roli za poradnou zabavu se to klidne da ale s tema silnejma pruzinama nevim ... fakt nevidim zadnej duvod nechat zmrzacit sebe ci zmrzacit nekoho jineho a to se ti jarine muze podarit i kdyz ma ten clovek sebe lepsi brejle... No jasný,že nikdo nestojí o to aby někoho zmrzačil,je to pořád jenom hra a zmrzačit se můžeš i při tom,že tam spadneš ze schodů,je to hlavně o tom aby se sešla parta lidí co si užijou adrenalin ať už vyhraje kdokoliv a nebudou se po akci řešit srač..,že ten měl silnější kvér,ten nepřiznal,jich bylo víc,atd. jde o to aby jsme se všichni opět setkali na dalších akcích v pohodě a ve zdraví  Jinak co se brýlí týče,většina brýlí z balistickou ochranou neprostřelí brokovnice,natož plastiková kulička no samozřejmě,že ne všichni sofťáci budou mít brejle od ESS,atd. za velký peníze,takže v tom se stoprocentně shodnem. Dva příspěvky pod sebou = SPAM = varování. Werscajk
_________________ Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
|
20 pro 2009, 15:40 |
|
 |
|
Peši
Štábní praporčík
|
ano ano zmrzacit se padem muzes o tom zadna....muzes se zmrzacit pri cemkoliv ale naco tomu pomahat...a ano na brejlich se shodnem a snad i na tom ze kdyz nekdo se silnou pruzinou pak nechtene nekomu ty brejle nedejboze prostreli a udela neco s okem tak uz pro nej ta akce nejni moc povedena a pohodova ....ale bude na poradateli jak rozhodne ja se kazdopadne hodlam zucastnit jestli to pujde )))
|
20 pro 2009, 18:34 |
|
 |
|
Dan
Praporčík
|
Dokážu si ho tam představit jak se nenechá zmrzačit. Dvoje brejle, ocelovo-titanová maska přes celý obličej a vycpávky po celým těle 
_________________ Zatím ani jedno varování... uff :)
|
20 pro 2009, 18:53 |
|
 |
|
Peši
Štábní praporčík
|
Dan píše: Dokážu si ho tam představit jak se nenechá zmrzačit. Dvoje brejle, ocelovo-titanová maska přes celý obličej a vycpávky po celým těle  myslis me?
|
20 pro 2009, 20:39 |
|
 |
|
Dan
Praporčík
|
No "tomasrom" se tady hádá ať tam nikdo nechodí s M130+ pérováním. Nebo snad ty?
_________________ Zatím ani jedno varování... uff :)
|
20 pro 2009, 21:26 |
|
 |
|
Peši
Štábní praporčík
|
Dan píše: No "tomasrom" se tady hádá ať tam nikdo nechodí s M130+ pérováním. Nebo snad ty? ja obhajuju nazor ze nema cenu se navzajem zmrzacit... pro me by ta M130 byla fakt max.na CQB(pro nektere lidi je to max.i na ven) ale ted se opakuju jak rozhodne poradatel to je na nem....
|
20 pro 2009, 21:44 |
|
 |
|
Elvis
Kapitán
|
Peši píše: Dan píše: No "tomasrom" se tady hádá ať tam nikdo nechodí s M130+ pérováním. Nebo snad ty? ja obhajuju nazor ze nema cenu se navzajem zmrzacit... pro me by ta M130 byla fakt max.na CQB(pro nektere lidi je to max.i na ven) ale ted se opakuju jak rozhodne poradatel to je na nem.... pro nektere lidi max i naven? Takze u vetsiny je normalni kdyz behaj se 140,150 v AK?? Jezismarja... pred nekolika lety byl standart 90M a fakt hustej upgrade byl 110M..... Kdy lidi uz konecne pochopi, ze dal to proste nedostreli, jen to ma vetsi silu prvnich 15 metru.....
_________________ Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...
|
21 pro 2009, 03:02 |
|
 |
|
RUM
Plukovník
|
Dan píše: No "tomasrom" se tady hádá ať tam nikdo nechodí s M130+ pérováním. Nebo snad ty? Víš co? Přečni si toto celé téma ještě jednou jo? Mě fakt nevadí, že dostanu s 150M nebo 130M ze 3 metrů, já to přežiju, to je v poho, ale musíš myslet i na ostatní, že tim to třeba může vadit že? A ty jakožto žák základní školy (když je ti 14) už jsi byl na nějaké akci, kde tě střelili M130 nebo 150M do obličeje? Víš ono ta kulička ti pak zůstane pod kůží a musíš jí vyndavat pinzetou  .......tak zkus google nebo youtube ať víš jak to vypadá jo? A přečti si pls toto téma znovu.......dík 
_________________ IN OMNIA PARATUS
|
21 pro 2009, 08:52 |
|
 |
|
ShiftyJarda23
Praporčík
|
pro nektere lidi max i naven? Takze u vetsiny je normalni kdyz behaj se 140,150 v AK?? Jezismarja... pred nekolika lety byl standart 90M a fakt hustej upgrade byl 110M..... Kdy lidi uz konecne pochopi, ze dal to proste nedostreli, jen to ma vetsi silu prvnich 15 metru.....[/quote] Tak tohle je moje rec! Ja kdyz jsem zacinal se softem(1. akce Kasarna Slovany) tak kazdej mel 90 brko a jak se hralo. Ja tam pobyhal s manualkou od Chiny(M4 s made in doma HOPem). Ted je uz asi zaklad brko 120+... 
|
21 pro 2009, 09:03 |
|
 |
|
RUM
Plukovník
|
Dan píše: No "tomasrom" se tady hádá ať tam nikdo nechodí s M130+ pérováním. Nebo snad ty? Jo a ještě, jak můžeš bejt tak chytrej a víš o 130M tolik jak asi píšeš, když jsi si chtěl v jiným topicu koupit flusátko za 700Kč.......fakt nechápu tyhle lidi, co si přečtou pár příspěvků a už jsou z nich airsoftový znalcí až se necháš střelit se 150M nebo ty vlastně se 130M z 5 metrů (nebo míň) do obličeje, tak pak řekneš svoje zkušenosti jo? Jinak už jsou o tom tady topiky, co může udělat velká fps s obličejem a nebo zuby, nebo ty máš 1800Kč nebo kolik to teď stojí na to, aby jsi si mohl nechat po každé akci zpravovat zuby? Jinak sry za OT, ale tohle je prostě hrozný......dík EDIT:Jo a nehádám se, mě je to jedno, ať si tam jsou třeba s 500M EDIT2: Kdyby ovšem byla (proty míň chápající) 
|
21 pro 2009, 09:11 |
|
 |
|
Peši
Štábní praporčík
|
pro nektere lidi max i naven? Takze u vetsiny je normalni kdyz behaj se 140,150 v AK?? Jezismarja a neni to ted tak?
|
21 pro 2009, 11:12 |
|
 |
|
Elvis
Kapitán
|
Peši píše: pro nektere lidi max i naven? Takze u vetsiny je normalni kdyz behaj se 140,150 v AK?? Jezismarja a neni to ted tak? nevim na jaky akce chodis nebo s kym si chodis zastrilet, ale to fakt neni standart.... Standart je 110M s ustovkou nejakych 120m/s. Vic jak 120m je neprakticky kdy mas uz blbej pomer vykon/cena....
|
21 pro 2009, 17:34 |
|
 |
|
Peši
Štábní praporčík
|
hm ja sam mam M110 ale co vetsinou polsoucham tak tam vetsina lidi ma M130 a cim dal tim vic lidi tam rve(bo chce narvat) silnejsi .... aspon co posloucham na akcich...
|
21 pro 2009, 17:44 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Promazáno od příspěvků s extrémně dlouhými/špatně otagovanými citacemi. Já vás varoval
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
21 pro 2009, 18:21 |
|
 |
|
JARIN JPP
Nadporučík
|
Peši píše: hm ja sam mam M110 ale co vetsinou polsoucham tak tam vetsina lidi ma M130 a cim dal tim vic lidi tam rve(bo chce narvat) silnejsi .... aspon co posloucham na akcich... Nechci aby to vyznělo arogantně,ale jsem toho názoru,že většině lidí o kterejch píšeš je to stejně houby platný,ikdyby si tam narvali péro z gauče  ,o nás si každej myslí buhví jaký tam máme brka,přitom na minulém Novorčním manuálu co probíhal na Prasně,se tam nachomejtlo pár prasnastřelců z automatama,tak jsme neváhali přijmout výzvu a rozdat si to proti nim,z našima brokovnicema od vietnamců.Sice jsme byli v přesile jedna ku pěti,ale nepřítel měl výhodu campingu no a jak si myslíte,že to dopadlo ,projeli to na plnej čáře a v oněch šesti nebo osmi lidech nám způsobili pouze jednu ztrátu,to myslím hovoří za vše  Ajak jsem řekl,nerad bych někoho urazil,lidi co tam byli to jistě potvrdí.
|
21 pro 2009, 18:48 |
|
 |
|
Peši
Štábní praporčík
|
ano ano je jim to houby platny ale proste to tam chtej mit a rvou to tam je to jejich vec ja jen pisu to co vidim a slysim na akcich pac me tu oponujou ze tam lide nervou vic jak M120 aspon tak jejich prispevky chapu ja kdyz je ctu....asi jezdi an uplne jiny akce hm...
|
21 pro 2009, 19:05 |
|
 |
|
JARIN JPP
Nadporučík
|
Peši píše: ano ano je jim to houby platny ale proste to tam chtej mit a rvou to tam je to jejich vec ja jen pisu to co vidim a slysim na akcich pac me tu oponujou ze tam lide nervou vic jak M120 aspon tak jejich prispevky chapu ja kdyz je ctu....asi jezdi an uplne jiny akce hm... jo,jo mám úplně stejnej postřeh,lidi z 90 brkem už skoro vyhynuli nebo co  ,nebo si fakt hrajou svoje akce někde za barákem
|
21 pro 2009, 19:46 |
|
 |
|
Peši
Štábní praporčík
|
kazdopadne musim dodat ze me lide s M130+ na otevrenem prostranstvi vubec nevadi .... sam mam doma kver s M130 ale nevytahuju ho(to az v nejnutnejsich pripadech) .. ale presne jak pise jarin lidi s M90 se uz potkavaj horko tezko..
|
21 pro 2009, 21:00 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
Registrován: 23 říj 2007, 11:58 Příspěvky: 2026 Bydliště: Domažlicko
|
Přestaňte řeit to, kdo má jaký pér a řeště akci. Nevím co to je za zvyk řešit místo akcí brka, ale to je váš boj. Buď řeště banku a její návštěvu, nebo to tu někdo brzo zamkne.
HOWK
_________________ Dark Hearts, Dark Intensions.....
|
21 pro 2009, 21:19 |
|
 |
|
airjohny
Poručík
|
ale daj se potkat do jejich prvni akce kdy proste zjisti ze nedostreli ale protihrac na ne dostreli
|
21 pro 2009, 21:19 |
|
 |
|
Elvis
Kapitán
|
mno a jak to tedy s bankou vypada? Uz tomu nekomu (spravce, majitel, poradatel PB) volal? Co za to a na jak dlouho?
|
22 pro 2009, 00:10 |
|
 |
|
Johny83
Štábní praporčík
Registrován: 05 lis 2008, 14:47 Příspěvky: 166 Bydliště: Rybnice
|
_________________ !!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!! Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem. Vini, vidi , fugy
|
22 pro 2009, 09:26 |
|
 |
|
RUM
Plukovník
|
Johny83 píše: Fakt hezké počtení. Ještě že na tom západě je tolik sofťáků. Pane bože, přestaňte se už dohadovat a spojme se. Na plzeňsku jsou pěkná místa a kdyby se všichni zápaďáci dali dohromady, to by bya řežba Ty vole, to by bylo luxusní (sry za OT)
|
22 pro 2009, 09:46 |
|
 |
|
|