Jaký Akáčko je takový nejlepší v 3000-4000 tisících. Buďto 74 nebo i 47.
_________________ Kdysi jsem slyšel moudrá slova. Kdyby každý člověk šel k nejbližšímu památníku obětem válek a řekl by "Už nikdy víc" a myslel by to opravdu vážně, Války by zůstali pouze v učebnicích dějepisu.
28 srp 2009, 17:02
legy
Štábní rotmistr
Re: AK 74
Ty voe... pridu utahanej z prace a zase jsem zklaman... prolistuj si to tu prosimte jo? Je tu toho o AKacek jako s*acek! Fakt mrte.. uz jen muj topik, hned pod tim s nazvem AEG AK, ale ktere??? CTI prosimte, cti a hledej tu!!
Jo.. sryyyyyyyy já se taky teď vrátil ale z akce. vod ránaa.... tak mám te´d trochu hlavu jinde. Tak sry .
_________________ Kdysi jsem slyšel moudrá slova. Kdyby každý člověk šel k nejbližšímu památníku obětem válek a řekl by "Už nikdy víc" a myslel by to opravdu vážně, Války by zůstali pouze v učebnicích dějepisu.
Čus hoší já bych se chtěl zeptat na Ak 47 nebo i 74. Skoro ve všech obchodech na internetu píšou u ákáček dekrace a já se chci zeptat jestli se s tim dám vůbec hrát a jestli to něco vydrží třeba jako normal ak.
28 srp 2009, 18:52
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru