|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Whitenight
Svobodník
|
 TM Beretta M92F problém
Ahoj všem, na začátku podzimu jsem dostal plynovou kuličkovku od Tokyo Marui. Ze zbraně jsem byl nadšený, ale po pár set střelách se objevily problémy. Jde o to, že prvních cirka 20 výstřelů je bez problémů, ale poté začne zbraň zlobit. Kohout se nevrací do zadní polohy, nenatahuje se, zůstává asi 0,5 centimetru od zápalníku (prostě se sám nedonatáhne) a závěr nechodí úplně dopředu, jak by měl. Zbraň tak vystřelí kuličku při každém druhém výstřelu, případně vůbec, plyn z ní ale vyjde pokaždé. Na internetu jsem našel člověka se stejnými problémy a se zbraní prakticky stejně starou, ale nikdo mu neodpověděl. Takže vás prosím, jestli byste mi neporadili, co se zbraní asi je (Netěsnost zásobníku? Špatná pružina? Zanedbaná údržba?), a jak to řešit. Díky všem, co mi případně poradí.
|
30 pro 2017, 14:40 |
|
 |
|
m.ape
Plukovník
|
 Re: TM Beretta M92F problém
Podchladený zásobník možno v kombinácii so zaschnutým silikonovým olejom po naplnení zásobník ohriať a zbraň vyčistiť a nemazať silikonovým olejom. Občas na zaschnutý silikon pomôže mazivo (Baufix, Olej na reťaze, Balistol ale nepamätám presne označenie ale je na ňom napísané univerzálny olej vhodný aj na gumu prípadne iný univerzálny olej s obsahom PTFE bez rozpúšťadiel WD 40 sa vyhni)
|
30 pro 2017, 23:29 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|