|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
machinG
Rotný
|
 Kadence MG42
Mám takový problém, pořídil jsem si MG42 a teď budu dělat upgrade. Potřeboval bych na pružině M150 docílit kadence aspoň 23 ran za sekundu. Vím že je to hodně, ale tolik to mělo i v reálu (+-) a navíc tolik to dává teď (základ) a kdyby to bylo nižší, no zásobníku by se to nelíbilo. Na mém Minimi (motor UP parts, kola zátěžová ASG ultimate). Mi to dává kolem 13 ran za sekundu s 11.1 lipol a procesorovkou (kadence na max). Poradíte mi někdo jak toho docílit? Mě napadlo mít zátěžoví motor a vysokorychlostní kola. Ale nejsem si jistý jakou značku atd. a jestli je to vůbec ta správná cesta. Díky
|
15 dub 2015, 22:13 |
|
 |
|
Jekub
Major
|
 Re: Kadence MG42
Určitě tu jsou fundovanější, ale vysokorychlostní kola a pružina M150 nejdou moc dohromady. Celkově takhle vysoká kadence nejde dohromady s tak silnym brkem.
Co to má za motor? Určitě bych tam dal zátěžák a když se jedná o takovej projekt, tak bych na tvym místě zkusil sehnat ještě klasickej systema magnum - mám ho v M240 a je to fakt rozdíl.
Víc ti určitě napíšou místní technici.
|
15 dub 2015, 22:23 |
|
 |
|
Vlčák
Kapitán
Registrován: 13 čer 2009, 18:45 Příspěvky: 340 Bydliště: Mladá Boleslav
|
na svém MG42 budu teď instalovat M130, 13:1 kola a aimtop zátěžák, s lipo 11,1v.. a myslím že to bude optimální volba  předtím jsem měl s M120, 13:1 kolama, 10,8v 1600mah dean-t baterkou a základ motorem něco málo přes 20/bbs baterie vydržela jeden zásobník offtopic: doporučuju ti vyměnit šrouby na mechu a tělu za nějaké lepší, ty co tam jsou se hodně rychle sežvejknou. Konektor na bubnu ihned vyměnit za aspoň malý dean-t a nechat ho v bubnu s tím že spirálu mít do něj nataženou. Buben utěsnit aby nevypadávaly kuličky. Utáhnout pořádně šroub na podávacím kolečku a vždy po akci ho dotahovat. A vůbec všechny šrouby dotahovat. Na nožičky pozor, doporučuju si objednat originál (cena asi 1000-1500kč), protože ten žužu šroub na kterém je našroubovaný kolík, nic nevydrží a na 3tí akci se mi utrhl. Šrouby v zadu za mechem je dobré uříznout a hlavičky jen na nalepit, zbytečně totiž jinak zabírají drahocenné místo pro kabely a stejně nic nedrží. Kabeláž je určitě třeba nová s mosfetem.. jen pozor na tloušťku kabelů, moc místa kolem spodní části motoru na protažení není. Natahovací páku je třeba upravit a nějak vyztužit, protože ten kývající bazmek je otřesný Není to zbraň pro každého, je třeba se jí dost věnovat, čistit ji, dotahovat šrouby a prostě se starat. Kdyžtak PM
_________________ Challenges:Nenápadný,Magnet na BB,Vyjednavač,Odhodlaný,Last man standing,Little big horn,Modelka,Pevná muška,Infiltrátor,Obojživelné operace,Mňam,Hérečka,Evropské směrnice
|
07 kvě 2015, 22:50 |
|
 |
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
hele ja na kverech s sp150 dosahoval podobnejch kadenci jen poradmym zatezakem, superzatezovejma kolama s sikmym ozubem kablema s fetem a 11v lipo...
jde dost o to mit tp spravne vypodlozkovane, serizen pritlak atd
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
08 kvě 2015, 13:45 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|