|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Hop up komora pro AK Airsoftpro
Autor |
Zpráva |
peterpear
Desátník
|
 Hop up komora pro AK Airsoftpro
Zdravim lidi, měl bych dotaz ohledně komory airsoftpro pro zbraň typu AK. Co jsem se dočetl, tak všichni doporučují Prowin a pak SHS. Ale u airsoftpro mě zaujalo, že se dá hop komora přišroubovat přímo k mechaboxu. http://eagleguns.cz/detail/104607.02/Ko ... ro%29.htmlVýkon se tedy může ladit aniž bychom museli vkládat mechabox do těla zbraně. Má komora dobré zpracování jako komory SHS a Prowin? A je tato výhoda přišroubování komory k mechu tak velká, aby se vyplatilo tuto komoru koupit míso SHS a Prowin? Díky za všechny rady.  Softu zdar.
|
17 pro 2014, 19:35 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
 Re: Hop up komora pro AK Airsoftpro
vzdyt i prowin komora lze prisroubovat k mechu: http://eagleguns.cz/detail/104282.02/Ko ... in%29.htmlkdyz si vsimnes, tak se ji airsoftpro dost inspirovalo. nicmene ladeni mechu mimo zbran ti nemusi zajistit stejny vykov i uvnitr zbrane, staci i mensi tlak z nektery strany a i prisroubovana komora se ti muze vyosit.
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
17 pro 2014, 20:38 |
|
 |
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
Ahoj, prowin ma ten uchyt taky, resp mel odjakziva, mozna driv nez vubec ASpro existovalo =)
vyhoda to rozhodne je, nicmene vykon nemusi byt po vlozeni do tela stejnej
S ASpro nemam bohuzel zkusennost ... daval jsem Prowin nebo shs/ss/psp - bo jak se to menuje jsou cerveny nebo bez eloxu, vic se mi libily ty s eloxem - cerveny, ale nijak extra jsem to nezkoumal, dys sem mohl, dal sem prowin =)
takze moje rada je jasna =)
edit: heh, tak sme se s jefem, kerej me stihnul predbehnout docela shodli =)
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
17 pro 2014, 20:56 |
|
 |
|
peterpear
Desátník
|
Ok, děkuji za odpovědi. 
|