|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Kryton
Svobodník
|
 Colt M733 commando TM
Zdravim, jsem vlastnikem vyse zminene zbrane. Zbran je to opravdu paradni, nejradsi bych do ni vubec nesahal ale vykon 100ms s 90 perem v dnesni dobe ultra upgradu proste nestaci  Rozhodl sem se pro pruzinu 120, uz predem je mi jasne ze nektere zakladove dily to nevydrzi, otazkou je ktere a proto pisu sem. Sam to tipuju na trn pruziny a loziska, mozna nove kola. Ovsem jsem "amater " a je to moje prvni guna od TM takze budu rad za jakoukoliv radu
|
09 srp 2014, 01:05 |
|
 |
|
Curtis
Podporučík
|
 Re: Colt M733 commando TM
Zdar, u TM v2 mechaboxu ti muze vse fungovat na m120 i v zakladu, ale je otazkou casu, nez se neco pokazi. Nutnost jsou jen loziska, dale pak vyvrtat do hlavy pistu otvory nebo ji vymenit a koupit kovovy vodici trn.
V dalsi fazi (az/jestli se pokazi) pak kolecka, pist, mechabox.
Mimo to je taky vhodny vymenit kabely, ale i v zakladu ti to nejak pojede.
Pokud mas nejak omezenej rozpocet, napis ho sem a neco vhodnyho za to vymyslime.
Jo a osobne bych do toho mechaboxu vic nez M110 nedaval, pak s trochou stesti vydrzis i jen s loziskama...
|
09 srp 2014, 10:16 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
Neviem ako to je s TM V2 mecháčom..mal som len pár 3ojkových otvorených..a tam bolo piestové koleso zo zinkáču..a ešte v pieste tá debilná ťažká podložka ktorá len zbytočne namáha čelo mecháču...ak je to tak aj u V2 tak by som sa zameral najprv minimálne na tieto dve veci. Potom pokial možno zvolil dáku lahkú hlavu piestu (napr. as parts alebo komplet vzduch) a trebárs aj vzperu od nich + kovový trn..ale ako piše curtis...nahoď rozpočet a dačo fajn sa zato vymyslí
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
09 srp 2014, 12:18 |
|
 |
|
Kryton
Svobodník
|
Diky z odpovedi, prostredky na up mam cca 1500/mesic takze chci nakupovat s rozvahou. Pocitejme tedy s tremi tisici pro zacatek. Pocitam s tim trnem, pruzinu budu brat tu 120 a rad bych vytahl vykon nekam ke 140ti.. Takze otazka zni : co jeste budu potrebovat aby se to po par tisicich nerozpadlo, jakou vzduchotechniku byste mi doporucily? A jaky dalsi dily mi pomuzou k tomu vykonu? Diky vsem.
|
10 srp 2014, 00:05 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
|
Vzduchotechnika od Airsoft parts, Airsoftpro a výborné sú ASG ultimate ale trošku drahšie.Ak chceš ušetríš napríklad na valci..ten môžeš nechať pôvodný len ho trebars preleštíš. Pružinu ber guarder SP120, kovový trn s ložiskom V2 je defakto jedno od akeho výrobcu. Ak bude treba brať kolesá a chceme ušetriť tak super volba sú SHS, ložiská napr classic army, shs. Taktiež pomôže CNC komora SHS/airsoftpro + dobrá hop guma..k týmto komorám je možné použiť vzperu mechaboxu, momentalne asi najlepšie AS parts...alebo CNC komoru prowin. U komôr dbať na prítlak komory na čelo mechaboxu. Myslím že by sa to dalo slušne finančne rozložiť. edit : mosfet jefftron
|
11 srp 2014, 14:54 |
|
 |
|
Kryton
Svobodník
|
Ok, díky moc, takovejhle souhrn sem potřeboval.K těm vzpěrám mechaboxu, nepotřebuji k nim kovové tělo?
|
11 srp 2014, 22:15 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
|
Uuplne my vyletelo ze Tm ma plastove telá..sorry ..tam ti vzpera nebude plnit funkciu tak ako má. Takze radiusy a dorazena komora na čelo mechaboxu, idealne prowin atď vyšie uvedene
|
11 srp 2014, 23:00 |
|
 |
|
Ondro AK47
Podpraporčík
|
Prowin OK, ale asi až po úprave. Opravte ma prosím ak sa mýlim, ale ak sa dobre pamätám tak M733 od TM používalo ešte dvojdielnu hop-up komoru. Jednodielna sa použiť dá, ale až po úprave lower recieveru (tuším sa tam muselo rezať a brúsiť)... Pokiaľ mám pravdu a majiteľ nebude chcieť upravovať lower kvôli komore, tak možno fakt len tie rádiusy (nie som si istý, či sa 2 dielna komora kvôli uchyteniu spodnej časti bude dať doraziť). Ja by som tam dal poriadnu vzduchotechniku a pružinu M100 - M110 maximálne, pre istotu. S tou vzduchotechnikou sa okolo 110 - 120 m/s (čo podľa mňa stačí) dostať v pohode dá a mechabox nebude tak veľmi namáhaný. Inak súhlas s vyššie uvedeným 
|
13 srp 2014, 21:22 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|