zdar gun mam momentalne v tejto zostave
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/1013867_10152342904432556_1488510317_n.jpgVnutro :
Mech - povodny A&K (bez zmeny)
motor - povodny
kabelaz - povodna
hop komora - Madbull Ultimate (vyhral som a zatial spokojnost)
guma - madbull cervena
hlaven - MadBull 6.03mm Black Python Ver.2 455mm - vyvedena do tlmica
loziska kovove klzne - povodne
akumulator : lipo 11.1
Rozoberal som mech ze po roku a pol pouzivania na semi a davka raz za neviem ake obdobie, urobim prehliadku ci je vsetko OK . zistene info od amatera ako ja :]
1. vazeliny vsade na kila
2. kontakty spuste jemne opalene
3. zuby piestu drzia na prekvapenie na to ze su plastove az na posledny
4. triska bez tesniaceho O kruzku plastova - celkom prekvapenie ze ako to vobec tesni
5. tlmiaca gumova cast hlavy valca odlepena - prilepil som a idem zatial dalej
6. tlmiaca cast hlavy piestu sa zacala odlepovat
7. vazelina vsade

Rad by som mal pusku co ma slusny vykon tak 130-140m/s s dobrou odozvou na spust a fajn kadenciou , kedze sa jedna o moj prvy mech co si chcem nejako menit podla seba tak sa vopred ospravedlnujem ze mozno zbytocne alebo primitivne otazky
hop komoru , gumu , hlaven a mechabox chcem nechat ten uz co mam , zmenit by som chcel , ale bojim sa kompatibility :
- vzduch AirsoftParts - poradte komplet zostavu z ohladom na dlzku hlavne 455mm by som dal plny valec, triska je standard podla tabulky 21.4mm - je to koser ? aky material si vybrat ?
- pruzina GD M130
- trn pruziny by som nechal povodny ak to vydrzi
- ramienko podavaca neviem ci treba menit
- kolesa - vobec sa nevyznam do pomerov stupania zubov ani vyrobcov ale pochopil som ze spravne kolesa su schpne pomoct kadencii
- motor nechat mozno casom zmenit ak budu prachy
- jefftron micro mosfet s komplet kabelazov - T-dean konektory
-loziska menit ?
- otazka :
1. ake lepidlo na ake casti pouzivat
2. aku vazelinu pouzivat na kt. cast
dufam ze som nic nezabudol a vdaka vopred za vsetky rady