Autor |
Zpráva |
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
 Re: Mechabox II
no dnes som rozobral X high tech(mam ten bez otvorov) a nedalo mi to.Tak som to vyskúšal.A hlava valca sa skutočne pohybuje cca o necelý mm.Tak som ju dal do pôvodného mechaboxu,a čuduj sa svete to isté..a ešte sa tam dokonca kývala do strán ked som to ručne skúšal.Dal som ju späť do Xht.V jednej polke to malo vôlu,v druhej tiez,ked som obe polky mechaboxu spojil a prisroboval k sebe hlava valca tam sedela ako pribetonovana..klepkal som donej vykrucal ju rukami,nič..ani sa nepohla..tak som to zopakoval aj s nasadenym valcom ktory ju z casti tiez fixuje.Vysledok?ziadna vôla.V povodnom mechaboxe sa aj pri zasrobovani skeletu k sebe hlava stale hybala a kyvala..v nom ju fixoval asi fakt len ten valec.Takze myslim ze to neni az take hrozne stym Xht mechom.Ale na druhu stranu vase riesenie sa mi paci a trosku stale nad nim uvazujem..predsalen to je mechač za par tácov a nebeha v nom 130ka sruna...ale zas je pevnejši,no..pouvažujem ale pri spojeni oboch poliek mechu a zoskrutkovani sa nic ani len nehne
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
10 kvě 2012, 12:45 |
|
 |
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
Buď rád že máš kliku na hlavu, protože mě se to kývalo i se zavřeným mechem. Včera jsem rozdělával ten stříbrnej hliníkovej, ve kterém instalovaná hlava dělá to samé. Není to problém jen xhigh...
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
10 kvě 2012, 20:14 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
|
no..zas až také štastie asi nemam..zajtra mi pride vzduch od ASpro tak ked tak podám info 8-/ tak som sa na to tešil..a vdaka tomuto ma chut hned prešla..lebo hlava co tam je teraz je NBU a zajtra mi pride AS pro klasika..cize hlavu ponechat nemozem..cele zle..premyslal som ci by nestacilo obmotat hlavu valca poobvode troškou teflonky..nech zvacsi priemer..a len urezat v mieste kade prechadza ramienko podavača a spravit do nej otvory pre kolíky mechaboxu..samozrejme nie vela omotat,aby po zošrobovani mechaboxu nevznikalo dalšie nežiadúce pnutie.Proste aby steny mechaboxu zovreli poobvode hlavu valca dostatocne na to aby sa zamedzilo jej pohybu.
|
10 kvě 2012, 22:01 |
|
 |
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
Hele, zvyšovat pnutí v přední části mechu tím že obvážeš hlavu páskou a pak obě poloviny mechu stáhneš k sobě šroubama asi není dobrej nápad... Ale to je jen teorie, třeba to vůbec nevadí, nikdy jsem to nedělal tak můžu jen spekulovat.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
10 kvě 2012, 22:32 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
|
No ved to,preto to spravit čo najpresnejšie..aby si to sadlo tak akurát..aby sa tomu pnutiu zamedzilo poprípade aby bolo pokial možno čo najmenšie(žiadne)..každopádne sa stým asi bude treba pohrat aby sa pri (hociakej)uprave hlavy valca zamedzilo jej vyoseniu a podobe.Ale zatial len teoretizujem,uvidime čo povie nová hlava od airsoftpro.Večer ju budem mat doma a potom sa do toho pustím..
|
11 kvě 2012, 08:20 |
|
 |
|
Solis.
Plukovník
Registrován: 17 kvě 2011, 18:56 Příspěvky: 711 Bydliště: Ústecký kraj
|
AS pro klasická hlava válce v x high tech mechu plandá. Dal jsem před ní slabou podložku s výřezem pro ramínko abych nezkrátil chod trysky. S at pístem bez druhého zubu není žádny problém
_________________ M16A4 - sp140 -> 168m/s + mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s + SR25 - psg150 190m/s +
|
11 kvě 2012, 09:22 |
|
 |
|
TeslaMa
Major
|
Taky jsem jednou řešil problém že se mě hýbala hlava válce, vyřešil jsem to montážním tmelem který jsem dal kolem hlavy a problém byl vyřešen.
_________________ Kdo se bojí nesmí do lesa!
|
11 kvě 2012, 09:26 |
|
 |
|
skylinex
Rotmistr
Registrován: 25 úno 2011, 22:55 Příspěvky: 36 Bydliště: Jilemnice v Krkonoších
|
Takže jsem v SHS mechu vybrousil drážky pro píst až do konce, postěžoval si do větru že k němu dali moc malé šroubky pro ramínko přerušovače a pro spoušťové kontakty a nakonec to složil. A dokonce to i střílí (tedy až na několikátý pokus, čímž se potvrzuje věta někoho tady, že nelze čekat, že to bude fungovat na první složení...). Ovšem má to nějaké mouchy.
První problém je, že ikdyž mám válec obmotaný vpředu a vzadu teflonkou (myslím že celkem slušnou vrstvou) tak při střelbě stejně ve své "díře" jezdí zpředu dozadu a to přibližně o půl až milimetr. Nevím jestli to přímo vadí, ale tipoval bych, že ideální to zrovna neni.
Druhý problém je, že nefungují jednotlivé. Ramínko přerušovače jde samo o sobě krásně lehce. Zkusil jsem složit mech jen se spouští, ramínkem a kulisou. Připojil jsem baterku a na vývody k motorku jsem připojil voltmetr. Nastavil kulisu na jednotlivé a držel spoušť. Na voltmetru se dle očekávání objevilo napětí. Potom jsem prostrčil šroubovák zadním okýnkem (jak je pružina), silněji zatlačil na ramínko a vedení se správně přerušilo, což je divné... Mám doma ještě jinou kulisu, tak ji zkusím, jestli to třeba není tím, že by byla vůči mechu nepatrně jinak dlouhá. Protože je pravda, že přepínač se při kompletním složení chová divně. A to tak že na pozici jednotlivé se lze dostat jedině z pozice auto. (jinak se to chová jako by to bylo stále na zajištěno)
|
24 kvě 2012, 19:41 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
hybe se dopredu jenom valec nebo hlava valce s valcem na sobe?
zkus strilet pouze s pazbickou, rekne ti o tom vic nez voltmetr
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
24 kvě 2012, 20:03 |
|
 |
|
skylinex
Rotmistr
|
Zdá se, že jen válec.
|
24 kvě 2012, 20:58 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
|
vzduchotechniku si si vyskladával sám alebo maš nejaký set?V povodnom mechaboxe si snou mal tiez tento problém?A pripajam sa k Jeffovi,nahod to na pazbicku aj s kolesami a motorom atd.ukaze ti to viac.
|
25 kvě 2012, 13:56 |
|
 |
|
skylinex
Rotmistr
|
Je to guru cyklon. Ale zkoušel jsem i aspro válec a nějaký čínský a pro všechny je ta díra prostě delší. V CA 7mm mechaboxu a v nějakém čínském problémy nebyly. Jednotlivé už fungují, bylo to opravdu tou kulisou.
|
25 kvě 2012, 15:38 |
|
 |
|
White.9
Kapitán
Registrován: 11 zář 2010, 10:51 Příspěvky: 359 Bydliště: Deathmarovice
|
skylinex píše: Je to guru cyklon. Ale zkoušel jsem i aspro válec a nějaký čínský a pro všechny je ta díra prostě delší. V CA 7mm mechaboxu a v nějakém čínském problémy nebyly. Jednotlivé už fungují, bylo to opravdu tou kulisou. To je tím kvalitním a přesným mechaboxem od SHS s kterým Airsoft Guns nikdy nemněl problém při instalaci a to už jich instalovali tísíce takže je to jenom v tvojich rukách! 
_________________ kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE
Nikdo není tak beznadějně zotročen, jako ten co se mylně domnívá , že je svobodný!! - Johann Wolfgang Goethe -
|
26 kvě 2012, 12:24 |
|
 |
|
skylinex
Rotmistr
|
White.9 píše: To je tím kvalitním a přesným mechaboxem od SHS s kterým Airsoft Guns nikdy nemněl problém při instalaci a to už jich instalovali tísíce takže je to jenom v tvojich rukách!  Naprosto přesně 
|
26 kvě 2012, 15:01 |
|
 |
|
Jacob
Brigádní generál
|
A proč to řešíš? Pokud se ti nehýbe hlava válce tak by tam úniky být neměli pokud ti to tak vadí tak lehce omotej těsnění hlavy válce teflon páskou...
_________________ CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR Custom M4 - 110 - 133ms Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36 WE G17,Mp7,brokovnice https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts
|
26 kvě 2012, 15:38 |
|
 |
|
firstik
Kapitán
|
Zdravim, mám takovej problém, nefachá mi "semi". Mám takovej pocit, že to je tim, že kontakty nejsou přišroubovaný k mechu, ale nevim, jestli když to složim, tak se ty kontakty nepřimáčknou, nebo to opravdu drží jen na tom šroubku? A dá se ten šroubek někde sehnat? V setu šroubků pro mech V2 jsem to neměl, a ani netušim, co tam má bejt za šroubek...
_________________ M249 MK II; Li-pol 3S; 135 m/s; 1100 r/m AKS74; Ni-MH 8S; 125 m/s Desert Warrior 4.3 OPS GG Ultramat 14; battery master 6 "Zbrojíř, Velkokapacitní, Odhodlaný, Kutil, Silikonová huba, Obchodník se smrtí, Hipík, Sochař, Vítězství nebo smrt"
|
07 srp 2014, 07:40 |
|
 |
|
Solis.
Plukovník
Registrován: 17 kvě 2011, 18:56 Příspěvky: 711 Bydliště: Ústecký kraj
|
Bude to nejpravděpodobněji 2mm šroubek(možná 2,5mm) . Ale dost lidí tam rve samořez, takže zavit může být zničený. Koupit se dá v každém slušnějším železářství.
Pokud ti nefungují jednotlivky, žádný šroubek tě asi stejně nespasí. Domek se spoušťovými kontakty by měl být do mechaboxu "tak akorát" a nad domkem by nemělo být místo, kam by mohl uhnout.
Podívej se, zda se ti při otáčení pístového kola dostatečně zvedá přerušovač. Pokud ano, je to buď špatnou kulisou, nebo pravděpodobněji opotřebovanou hranou na člunku, kde se ho dotýká přerušovač při vyhození nahoru.
_________________ M16A4 - sp140 -> 168m/s + mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s + SR25 - psg150 190m/s +
|
07 srp 2014, 18:32 |
|
 |
|
|