|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
|
SRC GBB Beretta M92 díly - pojistka, gas route, CO2 mag...
Autor |
Zpráva |
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
 SRC GBB Beretta M92 díly - pojistka, gas route, CO2 mag...
Rád bych se obrátil na zkušenější plynovkaře s prosbou o pár rad. Sehnal jsem si za parádní cenu z druhé ruky tenhle kvér: http://airsoft.anareus.cz/detail.php?id=3307, nicméně má pár chybek: - Chybí pojistka, na jejím místě je do závěru prostě díra. Dá se někde sehnat jako náhradní díl? A šla by případně použít z Beretty jiné značky? Nikde jsem ji neobjevil ani přímo pro SRC, ani pro jinou značku. - Zásobník má zničenou gas route. Opět stejná otázka, nevíte, jestli se prodává jako náhradní díl? Zásobníky by měly být kompatibilní s WE, pro ten se dá sehnat na WGC: http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/pro ... 62&cat=476 , ale vypadá trošku jinak než původní a nechce se mi dávat 12USD za pokus...nemáte někdo zkušenost s kompatibilitou s touhle nebo jinou gas route? - Mohu do ní použít bez úprav CO2 zásobník od WE ( http://airsoft.anareus.cz/detail.php?id=4239), kdybych se rozhodl vybodnout na opravu toho plynového a chtěl rovnou přejít na CO2? Díky všem za rady.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
22 pro 2011, 15:16 |
|
 |
|
Severan
Podplukovník
Registrován: 17 dub 2009, 11:58 Příspěvky: 570 Bydliště: Chomutov
|
 Re: SRC GBB Beretta M92 díly - pojistka, gas route, CO2 mag...
S tou gas route ti nezbude nic jiného než objednat za 4 USD novou a vyzkoušet ji či snad zajít do shopu a prubnout zásobník od WE.
S tím COčkem můžeš narazit, je určitě nutný upgrade pístnice neb ta nebude na tento plyn stavěna, mají červenou barvu (je to pro ně typické). Pokud je rudá, tak by měla vydržet. Jinak přesnost u COčka jde dolů, ale to víš.
Co se týče pojistky, zkusit pojistku z jiné zbraně a pokud bude pasovat, tak ji sehnat. Zkus TM, WE. ALe chce to vědět na co shánět. Pak lze pomoci. Občas jsme na ně narazil, ale záleží na jakou značku.
_________________ TM Hi Capa 5.1 dust cover TM Hi Capa 5.0 La Brama TM Hi Capa 7.0 Caspina
http://www.sinergy.sk/blog/blog-page/4
|
23 pro 2011, 01:33 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Za čtyři babky bych už jí měl na cestě, ale s poštou to přijde na 12 a to už se mi fakt dávat nechce, když to je půlka ceny fungl nového zásobníku. Čili tuhle možnost asi zavrhnu rovnou a pokud se mi nepodaří to nějakym zázrakem schrastit u nás, tak koupim novej zásobník. Můžu mít pitomou otázku, co je to pístnice a jaké jsou v případě tohohle kvéru možnosti a cenové relace upgradu nutného k použití CO2? Co se plynovek týče jsou moje znalosti prakticky nulové a ani nevim, kde bych ty díly měl hledat. Jinak kdyby bylo potřeba udělat rozborku a ten kvér zevnitř nafotit, aby se dalo porovnat, co je v tom vlastně za díly a co by do toho případně pasovalo, tak to samozřejmě není problém. Co se pojistky týče, tak to zatim necham bejt a když se naskytne příležitost, tak ozkoušim, jestli do toho něco nesedne. Jinak děkuju moc za rady, já jsem pevně doufal, že ty mi pomůžeš 
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
23 pro 2011, 02:20 |
|
 |
|
Severan
Podplukovník
|
Tady se těžko pomáhá. nejlépe se shání a opravují zbraně od TM. Jejich systém je spolehlivý a jednoduchý. Proto jsou i hojně kopírované. Firmy, které se pokusí jít svou cestou, nakonec stejně skončí u kopií TM, akorát si za tu dobu stihnou poškodit svoje jméno (třebas KJW). Jinak svou cestou jde úspěšně Western Arms. O nikom jiným nevím. Takže, ideální je setkat se s někým, kdo má TMkovou berettu a ty porovnat, zaměnitelnost dílů. Pokud by byla, tak se dájí zakoupit náhradní díly pro TM a ty případně po malé úpravě použít. Jdou sehnat, jak origo, tak upgrade díly. Co se týče pístnice, tak pokud WE dělá zásobníky zaměnitelné s tím tvým kouskem, tak má určitě i dostupnou náhradní pístnici (neboli nabíjecí trysku) pro CO. Jenže zaměnitelnost dílů je potřeba ozkóšeti. Jde o to, že při použití CO běžné pístnice (nabíjecí trysky) praskají. Takže jediný upgrade zásobník a nabíjecí tryska. Všechno ostatní by mělo být OK. Otazkou je, jak kvalitní je závěr - materiál - vady materiálu. Tady je, ale nevím zda je určena pro CO, většinou jsou červené: http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/pro ... atid=&cat=Ta pojistka by mohla vyjít tak kolem 20 USD plus poštovné, pokud bude zaměnitelná. Na jedné hi-capě mám řadu dílů od WE a jsou naprosto v pohodě, ale není to beretta.
_________________ TM Hi Capa 5.1 dust cover TM Hi Capa 5.0 La Brama TM Hi Capa 7.0 Caspina
Naposledy upravil Severan dne 23 pro 2011, 09:08, celkově upraveno 2
|
23 pro 2011, 08:57 |
|
 |
|
Severan
Podplukovník
|
Jinak nevidím důvod používat COčko, rychlost bude téměř shodná, a v chladu s tím střílet stejně nemá smysl. A přesnost, pokud to nějakou má půjde do háje.
|
23 pro 2011, 09:05 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
COčko jsem chtěl předevšim kvůli praktičnosti v akci...nicméně když vidim, co by mě to mohlo stát starostí, tak by se mi případně skoro vyplatilo si koupit jinej kvér  Tak díky moc za rady, asi koupim novej origo SRC zásobník a až se mi naskytne možnost ozkoušet kompatibilitu dílů, tak to určitě udělam a případně pak budu uvažovat o nějakym upgradu  Ještě jednou díky.
|
23 pro 2011, 13:07 |
|
 |
|
Severan
Podplukovník
|
|
05 led 2012, 11:23 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Super, díky...
|
05 led 2012, 11:38 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Kdyby se to někdy někomu hodilo, tady je schéma součástek.
Přílohy:
p11_12_resize.jpg [ 308.96 KiB | Zobrazeno 8587 krát ]
|
10 led 2012, 16:00 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Ok, vytahuju staré téma pro další dotaz k tomuhle kvéru...nevíte někdo, jestli jsou zásobníky kompatibilní s KJ Works Berettou? Jinak řečeno, jsou WE/SRC a KJW zásobníky pro Berettu M92 vzájemně zaměnitelné, nebo ne? Mam možnost si za super peníze koupit dva náhradní zásobníky od KJW...
|
22 úno 2013, 01:07 |
|
 |
|
Severan
Podplukovník
|
Ideální to je zkusit, ale co se týče zásobníku, nejlepší dělá Tokyo Marui, jednoznačně a z hlediska případných problémů se vyplatí připlatit za tuto značku, pokud by pasovali. Toť má osobní zkušenost se zásobníky.
|
22 úno 2013, 07:38 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Vim o tom, ale kvér mam předevšim kvůli reenactingu a vrážet peníze do zásobníků od TM pro mě absolutně nemá smysl.
|
22 úno 2013, 14:55 |
|
 |
|
tib18
Štábní praporčík
|
mam KJW berettu a WE CO2 zasobnik do kveru pasuje..
_________________ ČSLA 70-90LÉTA.
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!
|
22 úno 2013, 20:57 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Tak kdyby to někoho zajímalo, tak jsem to dneska vyzkoušel a KJW zásobník v SRC/WE Berettě jde normálně použít. Bohužel, ty co jsem měl vyhlídnutý už mi někdo stihnul koupit, ale alespoň to vim pro příště.
|
23 úno 2013, 22:56 |
|
 |
|
Kubason
Podpraporčík
|
Zdar, co jsem četl a dostal info i od AsPro tak : Do KJW M9 pasuje jen KJW a WE zasobnik, SRC minimálně zlobí.. A do SRC M9 by mělo tak nějakou sednout vše - ikdyž je to teda divné.... PS: pokud někdo sháníte i drobné vnitřní díly, tak doporučuju právě AsPro - sehnali do mojí KJW M9 (je tu i vlákno) pružinky za pakatel, ikdyž ofiko jsem je nikde nenašel a nebo byly Out of Stock  PPS: Griffe, ja ty zásobníky na aukru taky prošvih 
_________________ Jára Cimrman - Jsem bezvýhradný ateista, až se bojím, že mě Pánbůh potrestá...
|
23 úno 2013, 23:27 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|