Sniper BAR 10 + upgrade M170
Prodám klasickou sniper pušku vyrobenou podle modelu Remington R700 (BAR 10 od firmy JG) kompletne upgradovanou dily od firmy PDI. Model je 100% kopie VSR 10 od Tokyo Marui, takze veskere upgrade dily jsou shodne, navic povrch tela je u teto znacky mnohem lepe zpracovan nez u starsi TM. Co se tyce upgradu, tak se nejedna pouze a nejake zesilene dily spousteciho mechanismu, ale o kompletne novy spousteci mechanismus, ktery ma jinak reseny zachyt pistu a proto nedochazi pri pouziti silnejsi pruziny k odreni vnitrni strany valce. Dale je pouzit novy set valce, hlavy valce, pistu a trnu s podlozkou proti opotrebeni pruziny. Valec je cerneny a tak vypada zbran mnohem realneji. Pist je vyroben ze specialniho odlehceneho materialu a je opatren protitlakou hlavou s dvojici tesnicich krouzku. Zbran je navic opatrena optikou s prisvytem (cervene podsviceny zamerny kriz) a dvojnozkou socom. Samotna zbran BAR 10 stala 3500 (nyni sehnatelna za 3000) nozicky staly 1500 a kompletni upgrade se 170 pruzinou kolem 10 000, zbran ma tedy hodnotu nejakych 14500. Ja prodam za 10 000kc. Zbran strili velmi pekne a hlavne presne. Jako se sniperkou jsem s ni byl naprosto spokojen. Zbran je stara asi pul rok a hrana minimalne, co se stavu tyce ten je 100%. zadne poskozeni, nic. V pripade dalsich dotazu me kontaktujte na mail:
lord.alex@seznam.cz. Prilozil jsem fotky upgrade dilu.
Příloha:
main.jpg [ 82.01 KiB | Zobrazeno 5573 krát ]
Příloha:
e.vc.jpg [ 77.18 KiB | Zobrazeno 5573 krát ]
Příloha:
e.head.jpg [ 69.14 KiB | Zobrazeno 5573 krát ]
Příloha:
e.guide.jpg [ 45.46 KiB | Zobrazeno 5573 krát ]
Příloha:
e.cylinder.jpg [ 70.84 KiB | Zobrazeno 5573 krát ]