|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 16 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Mike9386
Kapitán
|
 !!!TO JE MOC !!!!
http://173rd.wbs.cz/about-us.html.... 14 letí velitelé čet mají do konce roku objednanýho humveeho  :D:D:D (sekce heavy aramament) ... tomu jsme se smál hodně dlouho 
|
15 úno 2010, 22:13 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
 Re: !!!TO JE MOC !!!!
Uaaa, no tak tohle zařazuju do top10 failteamů  Tak nějak bych si troufnul odhadnout, že "Eddie" má opravdu bohaté rodiče 
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
15 úno 2010, 22:30 |
|
 |
|
Mike9386
Kapitán
|
Mě dostalo víc věcí  Např s těmi funkcemi může Eddie zaujímat všechny posty ve fire teamu  a nebo jejich "nejlepší" servis airsoft zbraní  já sem z toho nemoch.
|
15 úno 2010, 22:36 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
"Bude naprosto totožný až na balistickou ochranu to by nás vyšlo na dalších minimálně 200.000 kč" Ho koukám že kluci sou z levného kraje  Děcká fantazie to je krásná věc 
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
16 úno 2010, 08:32 |
|
 |
|
ježo
Plukovník
|
Když už nic jiného tak aspoň krásný začátek neskutečně skur... dne 
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
16 úno 2010, 08:34 |
|
 |
|
zajicmikeforce
Štábní praporčík
Registrován: 10 kvě 2009, 13:37 Příspěvky: 141 Bydliště: Plei Ku II CTZ, RVN
|
tak si pohoňte ego a vystříkejte se na klávesnici a co z toho
|
16 úno 2010, 08:36 |
|
 |
|
Mike9386
Kapitán
|
zajicmikeforce píše: tak si pohoňte ego a vystříkejte se na klávesnici a co z toho tvá odpověď nijak nesouvisí s tématem, pokud nemáš co říct, neříkej nic !
|
16 úno 2010, 09:37 |
|
 |
|
Kajky
Podporučík
Registrován: 29 říj 2008, 16:11 Příspěvky: 211 Bydliště: Fort Lewis
|
jo jo, taky jsem na ně narazil na diskuzním foru lide.cz a tam jim dávali neskutečnou sodu 
_________________ CPL Kajkavac T. A/1-23 INF, 2ID 2007-2011 615th MP Co. 2011-now 31B
|
16 úno 2010, 11:28 |
|
 |
|
zajicmikeforce
Štábní praporčík
|
Mike9386 píše: zajicmikeforce píše: tak si pohoňte ego a vystříkejte se na klávesnici a co z toho tvá odpověď nijak nesouvisí s tématem, pokud nemáš co říct, neříkej nic ! di do tmy jestli to souvisí s honicim tematem nebo ne. máš nějakej komplex nebo se nudíš ? nebo musíš ukázat lidem z fora jak seš hadr že ses vysmál těm co sou mladý a maj malý znalosti neřkuli žádný ? ptám se co z toho máte? zasmějete se, ukážete jak ste drsný že chčijete vostnatej drát a serete napalm a co z toho ?! aspoň jeden člověk kterej by se jim ozval a normálně napsal "hele kluci máte tam seky, já vám s tim pomůžu ať z vás něco je...."jo na lidecz to bylo, takže s ničim novym si nepřišel
|
16 úno 2010, 12:22 |
|
 |
|
becwi
Rotný
|
tak nějak nevím co si o tom mám myslet je to vtip nebo to myslí vážně.........?
|
16 úno 2010, 14:31 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Tohle tu není poprvé... a nejspíš asi ani naposled... jinak taky srandovní...
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
16 úno 2010, 16:42 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
zajicmikeforce píše: aspoň jeden člověk kterej by se jim ozval a normálně napsal "hele kluci máte tam seky, já vám s tim pomůžu ať z vás něco je...."
Ale ono jím to zdělováno bylo a jejich odpověď? "S lidma co neprošli bojem a peklem války se nebavíme"
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
16 úno 2010, 16:45 |
|
 |
|
Mike9386
Kapitán
|
zajicmikeforce píše: Mike9386 píše: zajicmikeforce píše: tak si pohoňte ego a vystříkejte se na klávesnici a co z toho tvá odpověď nijak nesouvisí s tématem, pokud nemáš co říct, neříkej nic ! di do tmy jestli to souvisí s honicim tematem nebo ne. máš nějakej komplex nebo se nudíš ? nebo musíš ukázat lidem z fora jak seš hadr že ses vysmál těm co sou mladý a maj malý znalosti neřkuli žádný ? ptám se co z toho máte? zasmějete se, ukážete jak ste drsný že chčijete vostnatej drát a serete napalm a co z toho ?! aspoň jeden člověk kterej by se jim ozval a normálně napsal "hele kluci máte tam seky, já vám s tim pomůžu ať z vás něco je...."jo na lidecz to bylo, takže s ničim novym si nepřišel Něco jiného je neznalost v čem bych viděl jejich hodnosti a funkce. To se dá celkem snadno překousnout a moc rád bych jim poradil (vím ze svých začátků) ale když se podívám na to že mají objednanýho humveeho a že zajišťují nelepší a nejlevnější servis ? Nepříde ti to trošku divný ?To je trošku moc tam napsat a to neomlouvá jejich neznalost. Když vezmu v potaz dostupnost vyřazeného humveeho a jeho cenu tak zcela jistě mohu říci že nic objednáno nemají. Tvé pochybné a vulgární výrazy si příště raději nech neboť jestli jsi si nevšiml tak tím porušuješ pravidla fóra. Úroveň tvých odpovdí svědčí o tvé inteligenci, takže být tebou bych už raději mlčel!
|
16 úno 2010, 17:29 |
|
 |
|
zajicmikeforce
Štábní praporčík
|
14ti letej ma objednanýho humweeho a ty se pozastavuješ nad jeho cenou  nepřijde ti to směšný? o mý inteligenci nevíš ani zbla, takže easy son a dej mi svátek to můžu taky říct "toto téma svědčí o autorovo inteligenci a zakomplexovanosti", tak a teď mě něčim utřeš protože sem se ti vetřel do tématu a porušuju pravidla tak co, už ste se dost nabažili a zvedlo vám to index drsnosti? s takovouhle tady budete poslední generace pořádnejch moderňáků, jestli ovšem poslední generace už neminula.. nebylo by lepší celý tema smazat?
|
16 úno 2010, 18:37 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jo, bylo  Kdo chce něco říct, má na to zbytek dnešního večera, pak to tady zrušim.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
16 úno 2010, 20:06 |
|
 |
|
Fritz Henke
Nadrotmistr
|
Monty píše: zajicmikeforce píše: aspoň jeden člověk kterej by se jim ozval a normálně napsal "hele kluci máte tam seky, já vám s tim pomůžu ať z vás něco je...."
Ale ono jím to zdělováno bylo a jejich odpověď? "S lidma co neprošli bojem a peklem války se nebavíme" A pak nam kvuli takovym magorum zakazou soft, zasmal sjem se taky dobre ,, S lidma co neprosli valkou se nebavime,, mhh, takze kluci asi prosli pocitacovou valkou  :D, jinak pak sou na ne 2 moznosti: Poslat do koncentraku aspon na tyden, aby si zjistili jaky to je 2. poslete je ke me - ja je valkou klidne provedu...
|
05 led 2011, 11:37 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 16 ] |
|