|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Kubis
Rotný
Registrován: 07 čer 2013, 13:17 Příspěvky: 21 Bydliště: Frydek Místek
|
 ICS M4 hop up
Zdravím, mám dotaz ohledně komory pro klasickou M4 od Ics. Zkoušel tam někdo dát komoru od retroarms, popřípadě jaké jiné komory tam sednou?? Zkoušel jsem upravovat klasickou komoru do m4řek, ale ta je moc krátká na to aby pustila kuličky do šachty. Každopádně díky za odpovědi...
_________________ Nemo me impune lacessit... ICS M4A1, split gearbox, 130 shs spring, 11.1 lipo, Jeff micro mosfet.
|
15 kvě 2016, 04:47 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
 Re: ICS M4 hop up
A smiem sa spýtať načo by to dnes niekto robil?
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
16 kvě 2016, 20:36 |
|
 |
|
Kubis
Rotný
|
Nevím, třeba je to v jiné dimenzi smysl života, nebo to třeba jde, proto ten dotaz. Každopádně děkuji za příspěvek....(sarkazmus)......
_________________ Nemo me impune lacessit... ICS M4A1, split gearbox, 130 shs spring, 11.1 lipo, Jeff micro mosfet.
|
16 kvě 2016, 22:11 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
V ICS sedí jen ICS komory. Cokoliv jiného tam buď reálně nepasuje, nebo prostě nefunguje. Nicméně hop-up komory od ICS jsou podle mě velmi dobré a to i plastové.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
17 kvě 2016, 07:49 |
|
 |
|
Kubis
Rotný
|
Problém je že se mi už u druhé komory vychodila regulace a i na maximum hop prostě nevytlačí gumku do hlavně a jelikož je to plast tak i popraskala. Vypodložil jsem jí gumovými kroužky aby se co nejméně pohybovala proti hornímu mechaboxu aby díky pohybům nedocházelo k popraskání což na nějakou dobu fungovalo ale i tak se mi to po roce opět záhadně stalo. Proto se ptám jestli má někdo s nějakou komorou co je volně na trhu, případně jaké jsou zkušenosti ostatních vlastníků. Slyšel jsem že ICS už vytvořilo kovovou komoru ale ta vzhledem k byznysovým modelům českých obchodů není sehnatelná...
|
17 kvě 2016, 10:03 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
Tohle je divný. Hop-up komora nepraská sama od sebe. Nehrál jsi si s tryskou? Je tam původní originální, nebo jsi jí měnil?
Kovová komora se samozřejmě pro ICS M4 vyrábí. Byznys model je zcela standardní - běžně se dováží, ale když lidi dneska znají jen nesmyslné cnc komory (které ale nemají opodstatnění), není obvykle důvod jich dovážet více, než jen pár kusů - které rychle zmizí do světa. Plus se základní plastovou komorou obvykle žádné problémy nejsou, pokud si někdo s něčím nehraje. Ani proto nejsou potřeba jako náhradní díl. Proto mi to přijde velmi zvláštní, že by se ti jen tak poškodila. Co se regulace týče, že to nehopuje, tak bych zkusil jen vyměnit gumičku za jiný typ. Samozřejmě nejjednoduší je napsat na BAS, objednat si kovovou komoru a oni dají vědět až dorazí, ale osobně to vidím až někdy na konci léta, že bude skladem.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
17 kvě 2016, 14:31 |
|
 |
|
Kubis
Rotný
|
Icsko vlastním nějakou řádku let takže jsem si prošel skoro vším a veškerýma chybama které mohou nastat. Tryska je tam samozřejmě ics protože moc dobře vím a mám to vyzkoušeno že jiné tam nesedí. Asi mám hold štěstí na špatný kus... každopádně s basem a jeho praktikách mám vlastních zkušeností dost ale to už je zase jiné téma....
|
17 kvě 2016, 14:49 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
Kubis píše: Nevím, třeba je to v jiné dimenzi smysl života, nebo to třeba jde, proto ten dotaz. Každopádně děkuji za příspěvek....(sarkazmus)...... Nieje za čo, každopádne môj príspevok ti bol myslím viacmenej dostatočne vysvetlený takže ho už určite aj dostatočne chápeš  nevidím dôvod dávať tam CNC komoru..keď je na trhu kovová komora, originál pre ICS.
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
17 kvě 2016, 21:51 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|