|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Jaký motorek pro Li-pol 11.1V ?
Autor |
Zpráva |
Dinom2
Svobodník
|
 Jaký motorek pro Li-pol 11.1V ?
Softu Zdar! Předem se omlouvám, jestli se zde něco takového řešilo, ale prošel jsem témata a v žadném z nich nebylo to, co bych konkrétně potřeboval. Nícméně, na mém AK Cm.028 jsem měl před časem problém.Spoluhráč, kterého jsem pověřil jeho držením, mi ho položil pod brikádu, na ktéré jsem stál a upravoval ji.Zničehonic někdo zařval "Hra!" a začal po mně střílet.Svou neopatrností jsem si na něj kopl patou kámen z barikády, když jsem se s ní snažil slézt, který z něj udělal doslova dvě poloviny.Odneslo to "jenom" tělo a Hop up komora, což jsem koupil nové a opravil jsem to.Bohužel, když jsem to měl rozebrané, prodal jsem kamarádovi, který ji potřeboval, baterku. Když jsem objednával nové tělo, tak jsem si k tomu rovnou vzal i baterku, LiPol 11.1V.Tou se mi zamozdřejmě povedlo spálit záklaďáckou kabeláž, takže si budu v blízké době objednávat novou, s Mosfetem.Chci se pojistit, tak bych k tomu vzal rovnou i motorek.Myslíte, že bude tento dobrý, nebo mi doporučíte nějáký jiný ? Pokuď to hraje roli, je v tom základní pružina (Myslím M110). Díky Motorek : http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ab98k6hnv4
|
05 srp 2014, 08:53 |
|
 |
|
Jekub
Major
|
 Re: Jaký motorek pro Li-pol 11.1V ?
Na M110 dávat 11,1V lipolku je vražda. Na silikonový kabeláži, mosfetu a 130 brku střílíme stabilně na 7,4 z kulometů - tj. dlouhý dávky.
Motorky pak odcházej cca po 150k kulí (u mě třeba GD infinty).
Pokud tam chceš to brko nechat (a je to chválihodný, že někdo chce ještě mít obyč brko), tak vyměnit kabeláž za kvalitní (pokud již jsi neudělal) a na tohle stačí obyčejnej motorek, žádnej zátěžák. 11,1V na to nedávej, buď prodat nebo na jinej kvér a koupit 7,4V.
Jinak co vim, tak solidní jsou motorky od SHS, naopak systemy AZ dost odcházej.
Edit: vzhledem k tomu co píšeš, bych ti doporučil rozmyslet si co od kvéru chceš, kolik do toho dáš a dej to schopnýmu technikovi. Jinak se z toho nevymotáš a bude tě to stát 3x tolik.
|
05 srp 2014, 11:15 |
|
 |
|
Dinom2
Svobodník
|
 Re: Jaký motorek pro Li-pol 11.1V ?
Předem díky za odpověď a omlouvám se, protože jsem až teď měl přístup k PC. Ví, že ta Lipolka je asi až moc silná, bohužel, jinou nemám  Mezi kabeláží ještě váhám, jestli vzít s Mini Mosfetem od Jeffa nebo nějákou jinou, každopádně Mosfet je podmínka. Brko bych chtěl nechat, maximálně časem M120 nebo M130, stačilo mi když jsem byl za stromem, vzdával se, přišel ke mně borec a z 2 metru mě střelil do hlavy (Naštěstí jen do helmy,ale měl tam brko 140...).Myslel jsem, že zátěžáky mají delší životnost na nižších pružinách.Od kvéru bych chtěl co největší dostřel (Ale aby to mělo takovou sílu, že bych s čistým svědomím střelil někoho z 5 metrů bez újmy na zdraví), spolehlivost, trošku vyšší kadenci (+- 10 ran/sec).Jsem ochotný do toho dát tolik, aby to splňovalo tyto faktory.Díky za radu, po nějákým technikovi se poohlídnu  .Bohužel, zbraň je z Moravy, a znám celkem dost lidí co mají s reklamací/servisem dost špatné zkušenosti, takže tam bych asi nepochodil.
|
07 srp 2014, 11:40 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|