|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
M4A1 RIS APS první generace
Autor |
Zpráva |
SpeeGo
Svobodník
|
 M4A1 RIS APS první generace
Zdravím, má někdo nebo dokonce upgradoval někdo tuto zbran ? http://www.airsoftguns.cz/m4a1-ris-apsmělo by se jednat o první generaci M4 od firmy APS s atypickým mechaboxem. Zajímalo by mě jestli do ní jde vložit jiný nebo za cenu jakých úprav. Díky !
|
28 dub 2016, 13:39 |
|
 |
|
Mike_223
Poručík
|
 Re: M4A1 RIS APS první generace
Viděl jsem tam vložený AT mech, měl zbroušený zadek a taktéž tělo zevnitř v místě, kde ten zadek mechu dosedá. Ale nejsem schopný říct, jestli to mělo nějakou rozumnou osu! Nehledě na to, že AT mech není zrovna výhra. Kdysi měl kámoš v APS těle SHS mech, ale vážně tam sedl špatně, úsťovka na úrovni síly pružiny. Dost keců, teď k věci- doporučuji dotěsnit vzduchotechniku, dát novou kabeláž a pružinu M110. To je asi tak maximální upgrade pro stará APSka. Jiný mech by tam možná šel, ale za to množství práce s nejistým výsledkem to nestojí.
|
29 dub 2016, 12:42 |
|
 |
|
SpeeGo
Svobodník
|
Ahoj, díky za odpověď. Co je AT mechabox ? mohl by jsi hodit odkaz ? v mém případě upgrade zatím dělat nechci. Udělal jsem novou kabeláž s mosfetem, protože na staré se napálily kontakty a přestalo to střilet. Jedná se mi o to, že dřív nebo později ten mechabox určitě praskne a s tím bych chtěl udělat upgrade. Uprava ( ubroušení mechaboxu, těla) nebude problém ale rad bych věděl na kterém typu stavět.
|
02 kvě 2016, 13:09 |
|
 |
|
Kunax
Desátník
Registrován: 18 lis 2015, 08:46 Příspěvky: 5 Bydliště: Pardubice
|
Měl jsem to v době, kdy to byl hit a užil jsem si s tím svoje. Ten mech bych taky neměnil. Vim bezpečně, že snese až M120, utěsněný z výroby to jakž takž bylo. Největší bolestí těchhle APS byl blowback a z toho vyplývající brutální lenost, opalování spoušť. kontaktů a brzká smrt baterie. Takže, dal bych mosfet, 9,6V NiMH, třeba dean-T konektory a střílet dokud se to nerozpadne. Pokud ti vyloženě vadí ten blowback, tak ho zruš - banální operace.
|
03 kvě 2016, 10:10 |
|
 |
|
SpeeGo
Svobodník
|
To se právě stalo a taky jsem to udělal. Napálili se kontakty, takže jsem udělal novou kabeláž s mosfetem. odpojil Blowback a baterku mam 9,6. Střílí to ale ten mecháč a ostatní díly dlouho nevydrží a to je důvod proč to řeším. Nechci měnit mechabox právě teď. Dokud se to nerozpadne tak do toho sahat nebudu, ale v budoucnu se mi nechce vyhazovat celokovové tělo když bych stejně kupoval úplně stejnou (na pohled) M4. Takže se zajímám o to, který mechabox by tam šel abych mohl udělat kompletní upgrade.
Díky za info
|
03 kvě 2016, 10:18 |
|
 |
|
Screpheep
Podplukovník
|
V dnešní době podle mě už nemá smysl používat NiMh baterie, být tebou tak bych určitě šel do lipolek, 2S ti na 120 bude bohatě stačit.
_________________ Jak na lipolky __________________________________________ M4A1 G&P SHS M130 - 1.99J 17bb/s AKS-74U Cyma M120 - 1.58J 25bb/s
|
03 kvě 2016, 10:52 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|